Blog

Ved du altid, hvad der holder dig tilbage??!

22. august 2011

Jeg coachede for nylig en skøn og meget passioneret kvinde, der gerne ville tale med mig, fordi hun havde en fornemmelse af, at hun gerne ville have et nyt arbejde, men noget holdt hende tilbage… Hun havde længe kedet sig i sin nuværende stilling, følte sig drænet for energi og savnede nye udfordringer, højere tempo og nyt drive! Men hvad var det dog, der holdt hende tilbage?

Gennem coachingen fandt hun ud af, at dét der holdt hende tilbage, var hendes loyalitet og omsorg over for hendes chef. Hun var simpelthen bange for, hvordan han skulle klare sig uden hende til at støtte op om hans beslutninger i afdelingen og uden hendes gode idéer, som han ofte tog til sig og brugte i afdeligen og fik masser af ros for fra andre kolleger og medarbejdere….

Det var vist noget af en øjenåbner for hende at finde ud af, at hun så længe havde siddet i en stilling for at dække et andet menneskets behov. Hendes ubevidste ansvarsfølelse for hans succes havde styret hende og tilbageholdt hende fra at lytte til sine egne behov.

Hun er nu i fuld gang med jobsøgningen : ) Er fuld af energi og helt afklaret mht., hvad der er det rigtige for hende at gøre!

Ved du altid, hvad der holder dig tilbage??!

 

Coach København | Emilie Krogh

You Might Also Like