Blog

Døs, tankemylder eller opladning…..?

27. maj 2014

Jeg har sat mig for at lave en lille mission. Jeg har fundet de optimale rammer: Dufte af delikate æteriske olier, lyde af blide toner, berøring af bløde hænder, smag af søde smoothies og syn af æstetisk skønhed.
Alle sansernes nydelse går op i en højere enhed. Jeg befinder mig i Samadhi Spa: en oase i hjertet af København. En stor gammel herskabslejlighed er omdannet til et rent paradis for krop og sanser. Der er kælet for alle detaljerne, hvor moderne teknologi, krystaller og buddhastatuer pryder de store lyse rum, og samtidig mødes man af et smilende, uformelt og uhøjtideligt personale.

Ja, det må være de perfekte rammer for min lille mission: ”Mindful Wellness”.

krystaller og buddha
Til dagligt arbejder jeg med at hjælpe mennesker frem til et liv i ro, glæde og selvværd fx ved at skabe kontakt mellem hoved og sjæl/mave ved brug af særlige teknikker. Det er nemlig i maven, at man kan mærke og fornemme, hvad der er rigtigt og forkert, og hvem du i virkeligheden er. Din intuition er din sjæls stemme. Når du kan høre, hvad den fortæller dig, så vil du kende dine svar og vejen frem mod glæde og ro. Når du lytter til din sjæls stemme og følger det, den siger, viser du dig selv respekt og styrker dermed dit selvværd.
Styres du kun af dit hoved, kan du uden at være bevidst omkring det i virkeligheden modarbejde dig selv. Også mens du tror, at du netop gør noget, der vil gøre dig glad. Ligger det din sjæl forsøger at fortælle dig meget langt fra det, du prioriterer og vælger -og især, hvis du lever i en tro om ”ikke at være god nok”- vil du kunne blive trist og utilfreds i dit liv.
Yderste konsekvens af udelukkende at være styret af sit hoved er stress, depression og angst. Altså er der en rigtig god grund til at arbejde sig frem imod at kunne mærke og forstå din intuition.

Det er længe siden, at jeg har været i spa. IMG_3811Og mine oplevelser ifm. spa og wellness er egentligt ikke sådan vildt positive. Jeg har reflekteret en del over, hvad årsagen her til kan være og er nået frem til, at jeg tidligere dels har været alt for meget ”oppe i hovedet” og alt for lidt ”nede i kroppen” samt haft tendens til at falde i søvn under behandlingerne og dermed faktisk blive ret groggy tidligere. Altså er mine tanker kørt rundt i hovedet på mig, selvom jeg tilsyneladende har set afslappet ud i min krop, eller jeg er faldet i søvn.

Mission: “Mindful wellness”
Min lille mission nu går derfor ud på at opleve selvforkælelse indeholdende massage, spa, tropebrus, smoothies, chokolade fondue med friske frugter og bær, mens jeg aktivt bruger de redskaber, som jeg selv har udviklet for at finde ind til sjælen og mærke, hvem man er samt meditations/mindfulness værktøjer . I modsætning til tidligere, hvor jeg har oplevet tankemylder og/eller døs, vil jeg altså nu virkelig forsøge at opnå en følelse af at blive “opladet”. Jeg vil altså mærke effekten af bevidst nærvær kombineret med kropslig wellness.

IMG_3809Min (sanse)oplevelse bliver over alt forventning. Jeg får koblet hovedet fra, så tankerne ikke får lov at spænde ben for nydelsen. Samtidig hviler hele min opmærksomhed på sansningen. Duften, temperaturen, lydene, smagen, skønheden omkring mig. Intensiteten er mange gange større end, jeg tidligere har prøvet.
Følelsen af afslapningen er meditativ og ikke døsende, hvilket netop var det jeg håbede på, da netop den tilstand er stressreducerende. Når man falder i søvn under en behandling får man hvile, men bliver ofte også døsig især, hvis man vækkes midt i en søvncyklus.

Jeg er altså ikke i tvivl: Jeg har fundet vejen til den optimale wellness-oplevelse. Så nu vil jeg nyde duften af min nye ”BodyMist –   Ren Kærlighed” frem til, jeg igen skal forkæle mig selv. Og det bliver snart!

 

You Might Also Like