Blog

Kvinde; elsk din sensitivitet -undertryk den ikke!

8. november 2015

Din sensitivitet giver dig styrken til at bidrage til verden med de allervigtigste opgaver: uendelig kærlighed til dit barn; naturlig omsorg for mennesker, dyr og natur; du ser og fornemmer sammenhænge, der gemmer sig under overfladen. Som barn vækkede din fantasi dine bamser og dukker til live. Ligesom du kunne føle en intens forbindelse med din hund eller kat eller dyrene på marken eller i skoven. Din sensitivitet giver dig din umættelige passion og ustoppelige trang til udvikling. Du kan rense dit indre, når du eksploderer i vrede.

Dit intense nærvær overfører energi til alle omkring dig. Du kan nå ekstatiske højder i din seksualitet. Du kan lyse vejen op for andre ved bare at turde at være dig og give dig hen til flowet. Du har værdier, der udfordrer den vestlige kultur, der er gennemsyret af maskuline værdier, der ofte slet ikke harmonere med den humanitet som verden hungrer efter, fordi vi har bildt os ind, at lykken findes ved at opnå mere og rage til os i egoisme. Mærkeligt at denne illusion stadig sidder som skygklapper på så mange. Da vi jo efterhånden have fundet ud af, at det ikke gør os lykkelige. Igen må det konstateres at bevidsthed har mange niveauer. Først når man handler ud fra bevidstheden, stadfæstes den i os og giver klarhed og forandring.

Emilie i skovenTidligere ville jeg aldrig turde sige, at jeg indeholder stor visdom. Uha nej da! Jeg er jo bare lidt halv-dum… Nu kan jeg uden at blinke sige, at jeg indeholder uendelig visdom.

Og det gør du også. Når du åbner op til dit inderste og får klarhed, vil du aldrig betvivle den påstand. Visdom har nemlig intet med tykke bøger, matematik og tyske verber at gøre. Visdom er kilden til meningsfuldheden. Visdom er følelsen af fællesskab, når du er alene. Visdom er klarsynet og svaret. Visdom er sandheden om, at vi alle er et. Visdom er, at vi ved at elske os selv automatisk elsker alt omkring os. Visdom er ikke lykke på den “hypede” måde. Den er meget dybere og konstant.

Så kvinde; din sensitivitet er din største gave både til dig selv og verden.

 

You Might Also Like