Blog

Du vil SÅ gerne løbe, men gør det bare ikke!

15. april 2011

Så er det forår og på tide at finde løbeskoene frem igen. Nu skal du rigtig gøre noget godt for din krop; alle ved hvor fantastisk sundt det er : ) Vil bare SÅ gerne komme i god form. I øvrigt indbyder diverse dame- og motionsblade til løbearrangementer, hvor man ved deltagelse ”får” en pose med alverdens spændende produktprøver, der med garanti vil gøre godt for krop og sjæl!

Jeps, du begynder træningen i morgen aften. Dejligt, du glæder dig!

Tænker på den kommende løbetur hele dagen. Om morgenen med stor optimisme, der dog aftager mere og mere jo tættere, du når det tidspunkt, hvor du havde forestillet dig at skulle løbe af sted, frisk og frejdig!  Du tror vist, du er ved at blive lidt syg….ja, du har helt bestemt lidt ondt i hovedet. Og det småregner jo egentligt også lidt. Du udsætter løbet til næste dag. Det er der da ikke noget i vejen med.

Næste aften kommer hurtigt, og du skal til at hoppe i løbetøjet. Hov, mobilen ringer…lader den ringe…nej, må lige se, hvem det er. Det KUNNE jo være noget vigtigt!?! Kan se i displayet, at det er en af dine veninder. Uuh, det er godt nok længe siden, I har fået en god sludder. Du tager den, kan jo bare gøre det kort, og så løbe bagefter… Tre kvarter efter; nej, hvor var det hyggeligt at tale sammen, men hov, nu er det da vist blevet lidt for mørkt til at løbe. Udsætter det endnu engang…

You Might Also Like

  • emiliekrogh 15. april 2011 at 09:01

    Kender du det? Vil rigtig gerne dyrke motion, men finder hele tiden på mærkelige undskyldninger for ikke at gøre det. Og får faktisk lidt dårlig samvittighed over det. Hvorfor stemmer dine tanker og ønsker nogle gange ikke overens med den adfærd, du udviser? Hvordan skal du kunne bryde den dårlige vane med at have planer, som du ikke fører ud i livet f.eks. mht. at få dyrket motion?
    Ofte hører jeg personer i denne situation sige, at de ikke får noget ud af ikke at dyrke motion. Men hvorfor handler de så, som de gør? Coaching kan hjælpe dig med at finde dine svar på netop det ved at trække noget ubevidst op i det bevidste, og derved give dig mulighed for aktivt at arbejde med, hvad det egentligt er, der gør, at du ikke når dit mål om at motionere.