Blog

Med et lille sug i maven!

25. august 2011

Jeg må indrømme, at det er med et lille sug i maven, at jeg nu kan føje “skribent for karrieremor.dk” til mit CV.

Har længe drømt om at blive skribent på en side, der har karrierekvinder med børn som målgruppe. Det giver mig mulighed for at realisere mit ønske om at dele alt det, jeg har på hjerte med netop de kvinder : ) Håber, at jeg kan bidrage til at sætte nogle tanker og refleksioner i gang…. og meget gerne også give anledning til genkendelsens smil i mine indlæg!

Tak til Bente Richter hos karrieremor.dk for lade mig skrive på hendes super seje side : )

Se indlægget her: http://karrieremor.dk/2011/08/dameblade-hygge-eller-gys/

You Might Also Like

 • Bente 25. august 2011 at 16:48

  Kære Emilie
  Tak fordi du har lyst!! 🙂 Og tak for de pæne ord!
  Jeg er slet ikke i tvivl om, at dine indlæg vil give anledning både til refleksioner og tanker og skabe både genklang og genkendelse! 🙂
  Mange hilsner,
  Bente