Blog

Nyt indlæg om at have én hånd på perlepladen og én på computeren

8. september 2011

Kender du følelsen af hele tiden at være et skridt bagude, og at tankerne vælter rundt i hovedet på dig i én stor pærevælling om arbejde og børn. Alt sammen overskygget af en evig dårlig samvittighed over, hverken at føle dig tilstrækkelig på jobbet eller i din moderrolle?? Så er du langt fra ikke den eneste….

Husker du at prioritere din tid ud fra dine Sande Indre Værdier? Husker du at mærke efter i din mave, lytte til din indre stemme, se dig i spejlet, og reagerer du på, hvad du mærker, ser, hører? Eller knokler du videre derudaf, fordi “sådan er det bare”, og tilsidesætter derved, dét der egentlig dybest set, er vigtigst for dig i dit liv?

Håber mit nye indlæg på karrieremor.dk giver anledning til refleksion og handling:  http://karrieremor.dk/2011/09/en-hand-pa-perlepladen-og-en-pa-computeren/

KH Emilie Krogh

You Might Also Like