Blog

Glansbillede Generationens Gyldne Glashuse

10. november 2011

Husker du at følge opskriften på det perfekte liv? Husker du at følge den nøje? Så nøje, at du helt glemmer, at det kan gøres anderledes. Så nøje, at du ikke kan mærke dig selv gennem spændetrøjen af alle de regler og retningslinier, der er beskrevet i diverse farvestrålende, spejlblanke magasiner og alverdens Coffee Table bøger, der pryder et hvert trendy hjems blankpolerede splinternye designer sofaborde.

Tænk, hvis du trådte ved siden af og ramte udenfor glansbilledet… Tør du tænke tanken til ende? Nej, vel?

Vi i Glansbillede Generationen værner om vores gyldne glashuse. Vi værner om ikke at træde ved siden af. Vi følger opskriften til punkt og prikke. Ingen slinger i valsen.

Vi har travlt

Vi har travlt. Vi skal nå så meget. Vi skal følge med, have fingeren på pulsen. Ja, vi har frygteligt travlt. Med os selv og vores glashuse og vores karrierer og vores planer. Vi skal se bragende godt ud i sæsonens nyeste kollektioner; meditere 12 minutter dagligt; spise økologisk hjemmelavet mad fra råvarer købt i små snedige specialbutikker; bo i huse der ligner en side i Bo Bedre; gå på caféer; dyrke motion helst squash, tennis, golf og træne til New York-Marathon; følge med i kulturlivet; luge ukrudt i haven; læse de helt rigtige bøger; skrive statusopdateringer på facebook om vores ferier til eksotiske dele af verden og vores idérige, charmerende børn. Børnene skal fragtes rundt i Christianiacykler, og Minien bruger vi til job og besøg hos moderigtige frisører. Vi skal pleje vores helt rigtige jetset netværk og diske op med nye opfindsomme retter hver gang, vi har venner på besøg. Au-pair pigen skal instrueres i, hvordan lille Otto og storesøster Sofia skal hentes og bringes til børnehave og vuggestue og diverse fritidsinteresser, og hvordan hun skal holde hjemmet ryddeligt og fuldstændig pletfrit.

Og alt sammen skal udføres i en total mindful tilstand og med et stort kontrolleret tandpastasmil på læben. Ingen kan tage fejl. Vi er toppen af samfundet! Beundringsværdige succesrige kransekagefigurer.

Ja, vi har travlt. Med alle vores vigtige gøremål. Alle de gøremål, der gør os så lykkelige. Det ved vi jo, at de gør. Men alligevel brokker vi os over ægtefællens mangler, udeblivende snerydning, dårlig service på restauranten…. Og bag facaden føler vi os ensomme, utilstrækkelige, oversete….

Som Hugo Boss udtrykker det: Don´t imitate, Innovate….Eller var det omvendt?

Skal nok bare lige nå næste niveau på karrierestigen. Så bliver alting godt. Skal lige køre Otto ind i vuggestuen. Det er jo så sandelig på tide. Han er jo 10 måneder nu. Han skal da ud og socialiseres med andre børn. Det er helt bestemt hans behov. Det er jo vigtigt, at han bliver stimuleret. Det ville da være frygteligt synd, hvis han blev sådan én, der skulle hænge i sin mors skørter. Sådan en stor dreng! Han har helt bestemt brug for at møde nye mennesker. Bare 7-8 timer dagligt. Det gør alle de andre jo også. Vi mødre og fædre bliver jo nødt til at komme tilbage på kontorstolen….hurtigst muligt. Vi har jo også behov, der skal dækkes. Og vi kan slet ikke undvære den enes indtægt. Hvordan skulle vi så kunne beholde huset og bilerne og komme på skiferie i Val D´Isere. Og vi skal jo have nyt køkken i sommerhuset. Og helt ærligt påskeferien i Sydfrankrig er simpelthen et must. Det vil lille Otto da også elske….

Vi er da ganske bestemt glade og lykkelige. Vi følger opskriften, gør som de andre og er samtidig bragende originale og frie….?! Vi hader plagiater og efterligninger. Vi vil kun have ”the real thing”og alt i overflod på én gang!

Ingen skal trække noget ned over hovedet på os!

Vi bestemmer da helt selv, hvad vi vil og ikke vil. Ingen skal trække noget ned over hovedet på os! Vi vælger da helt selv det perfekte liv i vores perfekte glashuse.

Ja, vi lever i et perfekt glansbillede af spejlbilleder. Vi sætter os de helt rigtige mål og opnår dem. Vi udstråler succes og kontrol.

Men hvad sker der, hvis man kradser lidt i glimmeret på glansbilledet? Tør du kradse lidt i dit? Tør du finde ud af, hvad der egentligt gemmer sig nedenunder? Eller tør du kaste en sten gennem dit glashus? Jeg har kastet den første… tør du kaste den næste?

Få personlig succes

Bliv coachet til at finde dine unikke sande indre værdier og krads i glimmeret og kast stenen! Og tag dermed første skridt til din personlige succes.

Hvad er det i virkeligheden, der betyder noget i dit liv? Hvad er det, du gemmer på nedenunder alle overbevisningerne og de af samfundet tillærte succeskriterier? Giv dig selv chancen for at opleve den ægte lykke! Den, der ikke har brug for at komme til udtryk i materiel overflod, de “rigtige” fritidsinteresser, det “rigtige” postnummer, den “rigtige” livsstil. Den, der gør, at du elsker dit liv lige nøjagtigt, som det er.

Du har muligheden for det. Hvis du vælger, fravælger og prioriterer ud fra det, der i virkeligheden er det vigtigste for dig.

 Coach København | Emilie Krogh

 

 

You Might Also Like