Coach Emilie Krogh

 KRU_1844 - Kopi

Jeg er ACSTH Certificeret life coach, ro-, glæde- og selvværds-vejleder og eksistentiel mentor. Oprindeligt sygeplejerske.
Jeg elsker at bidrage til mine kunders voksende glæde og udvikling. Jeg oplever, at min oprigtige hjertevarme og mit engagement danner basis for det tillidsfulde rum, der er kendetegnende for den grobund for udvikling, der skabes ved samtalerne.

“Emilie Krogh bragte mig tilbage til livet… Hun gav og giver mig så ubeskrivelig meget! Er så taknemmelig for, at jeg mødte hende! Kan kun anbefale andre at snakke med denne dygtige og vidunderlige kvinde!”
Kvinde, 22 år, København

Mange vælger mig som alternativ til en psykolog eller et mindfulnesskursus. Eller efter et forløb hos en psykolog, hvor fortiden er blevet endevendt, og hvor fremadrettede værktøjer, øvelser, og meditationsinstruktioner nu er ønsket.

Jeg er meget inspireret af positiv psykologi, mindfulness samt gammel buddhistisk visdom og kristendommens budskab om næstekærlighed og tilgivelse.

Helt privat: Jeg er mor til tre, bonusmor til to, fraskilt, har været alene-mor, gift igen, har baggrund som sygeplejerske og har været hjemmegående både “ufrivilligt” som jobsøgende og “frivilligt” med mine børn.


Tidligere erfaringer og uddannelser:

  • Professionsbachelor i sygepleje
  • Sygeplejerske med erfaring både fra primær og sekundær sektor
  • Praktikvejleder, uddannelsesansvarlig, supervisor og eksaminator for SOSU-hjælper-elever, SOSU-assistent-elever og sygeplejerskestuderende
  • ACSTH Certificeret Coach fra Grow 2, Danish Coaching Academy
  • Sundhedscoach uddannelsen
  • Mindfulness på Folkeuniversitetet
  • Diverse selvudviklings- og ledelses-kurser hos Franklin Covey (De 7 gode vaner), Uption, Gentofte Kommune samt Ledernes Kompetence Center

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Book en tid hos mig: 26843804 eller ek@emiliekrogh.com