Foredrag

Min vej tilbage til mig selv – inspiration til glæde og indre fred

Jeg brænder for at inspirere til selvudvikling. Derfor vælger jeg nu at dele min egen personlige historie i et foredrag om min rejse væk fra mig selv, og hvordan jeg fandt tilbage igen. Jeg har tidligere medvirket i programmet “Mit perfekte liv – til skræk og advarsel” på DR3 og i diverse artikler bla. i Femina og BT.

Jeg gik fra at være en glad pige til at blive fuld af selvbebrejdelser og lavt selvværd . Hvordan skete det mon? Og hvad var det så, der gjorde, at jeg kunne finde tilbage til mig selv i en meget stærkere udgave og dermed skabe et liv med glæde og indre fred?

Hør blandt meget andet, hvad der åbnede mine øjne for, hvad det vil sige at lytte til min indre stemme i stedet for at tilpasse mig og gøre, hvad andre forventede. Og få værktøjer til, hvordan du kan begynde at behandle dig selv med respekt og venlighed og dermed åbner mulighed for at leve et autentisk liv.

Det -og meget mere- glæder jeg mig til at dele med dig.

Hvis du kender følelsen af ikke at være “god nok”, døjer med selvbebrejdelser og manglende dyb glæde; eller hvis du bare er nysgerrig på personlige fortællinger og gerne vil have inspiration til mere lys og lethed i dit liv, så vil denne aften måske være noget for dig.

Velkommen til en uformel inspirationsaften.

Pt ingen aktuelle datoer.