Kundeudtalelser

“Én session hos dig har givet mig dybere indsigt og har givet mig mere end de 8 gange, hvor jeg har været hos psykolog… Det er som om, du ser direkte ind i mig og fornemmer mig”
Kvinde, 29 år, Odense

“Emilie Krogh bragte mig tilbage til livet… Hun gav og giver mig så ubeskrivelig meget! Er så taknemmelig for, at jeg mødte hende! Kan kun anbefale andre at snakke med denne dygtige og vidunderlige kvinde!”
Kvinde, 22 år, København

“Du har fået mig “tilbage på sporet”, det er også hvad mine omgivelser siger. Jeg er dig dybt taknemmelig, særligt fordi jeg kom til så hurtigt og samtidig har dit engagement været enestående. Jeg mærker en ro og glæde i dagligdagen.” Kvinde, 53 år, Solrød 

“Emilie, du har virkelig rykket noget i mig. Det er som om, at jeg har fået klarhed over, at der findes en anden dimension i livet end den, jeg var groet fast i indeholdende tristhed og nedtrykthed. Jeg har gået hos flere psykologer og terapeuter uden større effekt. Først nu, hvor jeg har gået hos dig, ved jeg, hvad jeg skal gøre for ”bare at være”. Og det er, når jeg ”bare er”, at jeg mærker livet og er i balance.”
Kvinde, 52 år, Gentofte

Hjerter-af-rosenblade

“Blot to sessioner med Emilie fik mig til at se anderledes på mine livsomstændigheder. Emilie støttede mig i at lytte til mig selv og de budskaber, min krop så indtrængende ville fortælle mig. Sessionerne hjalp mig til at være anerkendende over for mig selv og se, at jeg var (og er) på rette vej. Tak!”
Kvinde, 24 år, København

“Emilie hjalp mig til at lytte til mine følelser og træffe mit livs vanskeligste beslutning om skilsmisse. Jeg var låst fast i undskyldninger og løgne overfor mig selv. Emilie stillede enkle, blide spørgsmål, der hjalp mig til at få tingene på plads i mit hoved. Og til at jeg kom videre i mit liv”
Mand, 46 år, Farum

“Jeg har lært at lytte til min mavefornemmelse og sige fra uden at føle mig som et dårligt menneske”
Kvinde, 37 år, Holte

“Hver gang jeg har talt med dig, føler jeg mig så styrket og livsglad og klar til nye udfordringer”
Kvinde, 26 år, Randers

”Emilie har bidraget markant til såvel min personlige som professionelle udvikling.”
Mand, 40 år, Birkerød

“Emilie er meget varm, tillidsvækkende og lyttende, hvilket gør, at jeg føler mig respekteret og giver mig følelsen af at kunne sige alt uden at blive dømt… Jeg kan nu bryde de normer, som jeg har “siddet fast i”…… Jeg har udviklet mig, fået mere selvtillid og føler mig stærkere. Det er jeg bare så taknemmelig for.”
Kvinde, 37 år, Vedbæk

“Det er som om, du er min frelsende engel. Jeg er dybt taknemmelig for din hjælp.”
Kvinde, 33 år, København

”Emilie var eminent til at lede mig på sporet af mine inderste følelser omkring både job og familieliv….. En slags mental oprydning.!”
Kvinde, 44 år, Holte

”Jeg oplever, at jeg efter sessionerne føler et større selvværd, får mere energi og gå-på-mod arbejdsmæssigt; og motivation til at dyrke motion, hvilket smitter positivt af på mit familieliv.”
Kvinde, 34 år, Lyngby

“Emilie, det er helt utroligt så meget jeg allerede nu kan mærke, at jeg har rykket mig. Jeg har i flere år gået hos en psykolog, hvor jeg følte, at jeg stod totalt i stampe mht. min kæmpe selvbebrejdelse og min følelse af ikke at være god nok; og så møder jeg dig, der ser lige igennem mig og intuitivt tager fat i det helt rigtige og giver mig redskaberne, der kan ændre min liv!”
Kvinde, 55 år, Hellerup