Hvem er Emilie Krogh?

Ved siden af mit virke som sygeplejerske er jeg ACSTH Certificeret life coach, stresscoach og selvværdsvejleder.
Jeg elsker at bidrage til mine kunders voksende glæde og udvikling. Jeg oplever, at min oprigtige hjertevarme og mit engagement danner basis for det tillidsfulde rum, der er kendetegnende for den grobund for udvikling, der skabes ved samtalerne.

“Emilie Krogh bragte mig tilbage til livet… Hun gav og giver mig så ubeskrivelig meget! Er så taknemmelig for, at jeg mødte hende! Kan kun anbefale andre at snakke med denne dygtige og vidunderlige kvinde!”
Kvinde, 22 år, København

Mange vælger mig som alternativ til en psykolog eller et mindfulnesskursus. Eller efter et forløb hos en psykolog, hvor fortiden er blevet endevendt, og hvor fremadrettede værktøjer, øvelser og rådgivning nu er ønsket.

Jeg er meget inspireret af positiv psykologi, mindfulness samt gammel buddhistisk visdom og kristendommens budskab om næstekærlighed og tilgivelse.

Min største kilde til inspiration er dog min egen rejse fra at være styret af, hvad andre tænkte om mig, depression, angst og mindreværd til nu at være handlekraftig, fyldt med glæde og positiv selvfølelse.

 

Tidligere erfaringer og uddannelser:

  • Professionsbachelor i sygepleje
  • Sygeplejerske med erfaring både fra primær og sekundær sektor
  • Praktikvejleder, uddannelsesansvarlig, supervisor og eksaminator for SOSU-hjælper-elever, SOSU-assistent-elever og sygeplejerskestuderende
  • “Ledelse på vej” i Gentofte Kommune
  • ACSTH Certificeret Coach fra Grow 2, Danish Coaching Academy
  • Sundhedscoach uddannelsen
  • Mindfulness på Folkeuniversitetet
  • Diverse selvudviklings- og ledelses-kurser hos Franklin Covey (De 7 gode vaner), Uption, Gentofte Kommune samt Ledernes Kompetence Center