Selvværdsvejledning og stresscoaching

Din vej til ro, glæde og selvværd.

En session varer 1 time. Du vil du få værktøjer og øvelser, så du kan indarbejde nye tankemønstre, der vil støtte din udvikling. Som kunde hos mig er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig mellem sessionerne, hvis du bliver i tvivl om noget, eller der opstår mere akutte udfordringer. 

“Én session hos dig har givet mig dybere indsigt og har givet mig mere end de 8 gange,

hvor jeg har været hos psykolog… Det er som om, du ser direkte ind i mig og fornemmer mig”
Kvinde, 29 år, Odense

Buddha-og-udsigt

Du vil ved 1. session opleve, at jeg spørger ind til dit liv, dine udfordringer, din nuværende situation, din fortid og dine ønsker, så jeg får et solidt grundlag for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Da dine personlige udfordringer og du som menneske er omdrejningspunktet, vil vi uden tvivl møde dybtliggende følsomme emner, som vi skal have fat i. Derfor er det fuldstændig essentielt, at vi sammen skaber et rum, hvor du kan føle dig tryg, så du roligt kan åbne dig over for mig. Jeg oplever, at jeg i kraft af min store styrke i at være nærværende, min mangeårige erfaring samt på baggrund af talrige uddannelser indenfor coaching, personlig udvikling og ledelse,  hurtigt formår at skabe en tillidsfuld relation og at få øje på, hvad der skal til for at hjælpe dig.

Et forløb på 3-6 sessioner plejer at danne basis for en grundlæggende solid udvikling.

Eksempler på, hvad sessionerne kan indeholde:

 • Opbygning af selvkærlighed
 • Accept af det, livet har bragt dig
 • Slip frygten for, hvad andre tænker om dig
 • Mærk, hvem du er
 • Identitetsstyrkende meditation
 • Beskyt dig selv mod ydre uro og mennesker, der påvirker dig negativt
 • Tillid til Livsrejsen
 • Accept af at være dig
 • Hvad er “meningen med livet”?
 • Tilgivelse af dig selv og andre
 • Bearbejdning af sorg
 • Mindful Living – Bliv bevidst om dig selv i dit liv
 • Indsigt i, hvad der styrer dig og dine valg
 • Opbyg din styrke til at slippe ud af en psykopats fangarme
 • Indarbejdelse af positiv psykologi i hverdagen